U kunt bij Heights of Kortrijk parkeren voor de deur:
  • op de gratis ‘groene’ parkeerplaatsen, maximum 1 uur
  • op de betalende parkeerplaatsen in de zone ‘KOR1’ waar er een betaalplicht van maandag tot en met zaterdag, van 9 tot 19 uur. Het betreft hier wel een kortparkeerfaciliteit, dit betekent dat u maximaal twee uur kan parkeren voor € 5,50.
Parkeerduur Kostprijs
Max 1u € 2,00
Max 1u20 € 3,00
Max 1u40 € 4,20
Max 2u € 5,50

Betalen kan door een parkeersessie te starten via de mobiele website, met een sms of aan de automaat.

Op volgende feestdagen hoef je geen parkeersessie te starten in KOR1 en KOR2: 1 januari (Nieuwjaar), paasmaandag, 1 mei (feest van de Arbeid), O.L.H. Hemelvaart, 11 juli (feest van de Vlaamse Gemeenschap), pinkstermaandag, 21 juli (nationale feestdag), 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart), 1 november (Allerheiligen), 11 november (Wapenstilstand), kerstdag (25 december).

We zijn er om uw verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken!

Van praktische informatie over het boekingsproces tot details over faciliteiten en lokale attracties, we hebben gestreefd naar duidelijkheid en gemak voor al uw vragen. Mocht u toch nog iets willen weten dat niet wordt behandeld, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Klaar om verassende momenten in Kortrijk te beleven? Boek rechtstreeks via onze website en betaal minder dan op andere bookingsplatformen.