Er wordt gevraagd om een waarborgsom bij het inchecken.

De waarborg wordt door de klant betaald aan de verhuurder op het ogenblik van overhandiging van de sleutels van het appartement(€250). Het overhandigen van de sleutels kan door de verhuurder worden geweigerd in geval van niet-betaling van deze waarborg, zonder dat dit aanleiding geeft tot enige schadevergoeding voor de klant. Heights of Kortrijk behoudt zich het recht een dubbele borg te vragen indien de reservatie gemaakt wordt door een groep jongeren (meerderheid van deelnemers < 30 jaar). De borg wordt altijd per bankoverschrijving of cash indien cash geïnd terugbetaald na aftrek van de eventueel bijkomende kosten zoals vermeld op de voucher, herstellingswerken, extra schoonmaak of kosten die voortvloeien uit de schade die klant aan het appartement of haar inhoud veroorzaakt heeft (cfr. algemene voorwaarden). Er wordt overeengekomen dat de waarborg binnen de 14-dagen na contractuele vertrekdatum van de klant terugbetaald wordt.

We zijn er om uw verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken!

Van praktische informatie over het boekingsproces tot details over faciliteiten en lokale attracties, we hebben gestreefd naar duidelijkheid en gemak voor al uw vragen. Mocht u toch nog iets willen weten dat niet wordt behandeld, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Klaar om verassende momenten in Kortrijk te beleven? Boek rechtstreeks via onze website en betaal minder dan op andere bookingsplatformen.