Er zijn heel wat (alternatieve) transportmogelijkheden ter beschikking!

Wenst u een wagen, dan kan u er een huren via Renties Autoverhuur. In de nabije buurt is er ook een ruim aanbod aan alternatieve transportmogelijkheden ter beschikking. Voor de fietsliefhebbers is er een uitstekende service beschikbaar via Fietsencentrum Mobiel en Blue-bike Kortrijk, waar fietsen gehuurd kunnen worden.

Daarnaast kunnen degenen die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte manier om zich te verplaatsen, gebruikmaken van de elektrische steps van Bird, die een flexibele oplossing bieden voor kortere afstanden. Autodelen is ook mogelijk via het zeer dichtbij gelegen Cambio Car sharing of via autodelen.net.

We zijn er om uw verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken!

Van praktische informatie over het boekingsproces tot details over faciliteiten en lokale attracties, we hebben gestreefd naar duidelijkheid en gemak voor al uw vragen. Mocht u toch nog iets willen weten dat niet wordt behandeld, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Klaar om verassende momenten in Kortrijk te beleven? Boek rechtstreeks via onze website en betaal minder dan op andere bookingsplatformen.