Tavola: vakbeurs van de premium foods & drinks

Bron: kortrijkxpo.com

Sinds de start in 1982 is Tavola uitgegroeid tot de toonaangevende vakbeurs voor foodprofessionals met een passie voor premium food & drinks. De doordachte mix van sterke marktleiders en ambachtelijke producenten creëert om de 2 jaar een uniek productassortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke high-end artikelen.

Van artisanaal tot trendy, van grootdistributie tot kleinschaligheid, van toonaangevende bedrijven tot start-ups, van bekende merken tot private label, van klassiekers tot verrassende ontdekkingen, … Tavola verzamelt alle premium food & drinks onder één dak!

De vakbeurs onderscheidt zich door haar focus op innovatie en een uitzonderlijke productbeleving, wat iedere twee jaar resulteert in een topevenement voor de professionele fine food community, zoals de voedingsretail, groothandel, speciaalzaken, cateringbedrijven, restaurants, enz… Al deze elementen maken van Tavola één van de mooiste, meest hoogstaande foodbeurzen in Europa.

Bent u van plan om deel te nemen aan Tavola in Kortrijk Xpo of zoekt u naar de ideale accommodatie voor een (meerdaags) verblijf?

Ontdek alles over Tavola 2024

Klaar om verassende momenten in Kortrijk te beleven? Boek rechtstreeks via onze website en betaal minder dan op andere bookingsplatformen.