Op zakenreis in Kortrijk

Een strategische keuze voor uw zakelijk verblijf.

Bent u van plan om deel te nemen aan een beurs in Kortrijk Xpo of zoekt u naar de ideale accommodatie voor een (meerdaags) verblijf? Wij begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd.

Daarom willen wij u graag voorstellen aan Heights Of Kortrijk, een net gerenoveerd en strategisch gelegen appartement op een steenworp afstand van Kortrijk Xpo, belangrijke zakelijke bestemmingen en Kortrijk station.

onze USP’s

  • Het station ligt op slechts 500 meter afstand, waardoor u gemakkelijk kunt reizen naar verschillende bestemmingen.

  • Voor beurzen en evenementen is Kortrijk Xpo slechts 2 kilometer verwijderd
  • Kinepolis, een modern en goed uitgerust conferentiecentrum, ligt op slechts 2.4 kilometer afstand.

  • Voor bedrijven in evolutie zijn Evolis, Hoog Kortrijk en Bedrijvenpark Kortrijk Noord allemaal binnen een straal van 4 kilometer te bereiken.

  • Privéparking

Kortrijk XPO: hub voor internationale evenementen

Bent u van plan om deel te nemen aan een beurs in Kortrijk Xpo of zoekt u naar de ideale accommodatie voor een (meerdaags) verblijf? Met onze gunstige ligging op slechts 2 kilometer afstand van dit vooraanstaande evenementencentrum, biedt ons nabijgelegen appartement een perfecte uitvalsbasis voor zakelijke reizigers en exposanten.

Transport en bereikbaarheid: geen gedoe met lange afstanden of verkeer

Comfort en gemak de standaard, en dat geldt ook voor de bereikbaarheid van uw bestemmingen. Geen stressvolle ochtenden of verloren tijd meer door verkeersopstoppingen of de jacht naar een parkeerplek. Hier woont u centraal, met het bruisende hart van Kortrijk binnen handbereik.

Essentiele faciliteiten

Of het nu gaat om een bezoek aan een beurs, conferentie of een ontmoeting met zakelijke partners, ons nabij gelegen appartement biedt u het comfort en gemak dat u verwacht. Met moderne voorzieningen zoals een volledig uitgeruste keuken, een wasmachine en droger, een ruime badkamer en een comfortabele woonruimte, kunt u zich thuis voelen, zelfs als u ver van huis bent.

Daarnaast bieden we gratis WiFi en een werkruimte, zodat u probleemloos kunt werken en communiceren tijdens uw verblijf. Bij Heights Of Kortrijk streven we ernaar om uw zakelijke reis zo soepel en comfortabel mogelijk te maken.

We kijken ernaar uit om u als onze gewaardeerde gast te verwelkomen.

Bij Heights Of Kortrijk streven we ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu voor zaken of plezier bij ons verblijft, we zijn toegewijd aan het bieden van een onvergetelijke ervaring.

Heeft u een product of dienst die relevant is voor onze zakelijke gasten? Wij staan open voor samenwerkingen en het promoten van uw product binnen ons netwerk. Samen kunnen we zorgen voor een nog betere ervaring voor onze gasten.