Op zakenreis in Kortrijk

Kortrijk XPO: hub voor internationale evenementen

Bent u van plan om deel te nemen aan een beurs in Kortrijk Xpo of zoekt u naar de ideale accommodatie voor een (meerdaags) verblijf? Met onze gunstige ligging op slechts 2 kilometer afstand van dit vooraanstaande evenementencentrum, biedt ons nabijgelegen appartement een perfecte uitvalsbasis voor zakelijke reizigers en exposanten.

Heights of Kortrijk
Kortrijk XPO

40.000 m² ruimte voor congressen, beurzen, meetings en events

Kortrijk XPO staat bekend als een van de meest vooraanstaande locaties voor beurzen, congressen en evenementen in de regio. Met zijn state-of-the-art faciliteiten trekt Kortrijk XPO jaarlijks duizenden deelnemers en bezoekers uit verschillende sectoren en industrieën. Of u nu een exposant bent die zijn nieuwste producten wil presenteren, een professional die op zoek is naar netwerkmogelijkheden of een deelnemer aan een gerenommeerd congres, Kortrijk XPO biedt een dynamische en inspirerende omgeving voor allerlei soorten evenementen.

Gunstige Ligging

Heights of Kortrijk geniet van een bijzonder gunstige ligging die het toppunt van gemak en bereikbaarheid combineert. Gelegen op slechts 2 kilometer verwijderd van de Kortrijk XPO en 500 meter van het levendige centrum, biedt dit dit appartement een naadloze overgang tussen het bedrijfsleven, de stedelijke energie van Kortrijk én de rust van een hoogwaardige leefomgeving.

Cullinaire hotspots

Een breed een scala aan culinaire hotspots nabijgelegen, ideaal voor zakelijke diners. In het centrum is er een rijke verscheidenheid aan eetgelegenheden, van chique restaurants tot gezellige bistro’s, elk met hun eigen unieke aanbod van lokale en internationale gerechten.

Of u nu een informeel diner plant met collega’s of een belangrijke deal wilt bespreken over een verfijnd maal, de nabijgelegen restaurants bieden voor elk wat wils.