Op zakenreis in Kortrijk

Geen gedoe met lange afstanden of verkeer

Bij “Heights of Kortrijk” is comfort en gemak de standaard, en dat geldt ook voor de bereikbaarheid van uw bestemmingen. Geen stressvolle ochtenden of verloren tijd meer door verkeersopstoppingen of de jacht naar een parkeerplek. Hier woont u centraal, met het bruisende hart van Kortrijk binnen handbereik.

Zowel het stadscentrum als belangrijke zakenlocaties zijn slechts een korte, ontspannen wandeling of een efficiënte fietstocht verwijderd. En voor wie verder reist, biedt de nabijheid van het treinstation en de vlotte verbindingen met belangrijke snelwegen een moeiteloze overgang.

Heights of Kortrijk
Huurfietsen 'Fietsencentrum Mobiel'
Huurfietsen 'Bluebike'
Bird steps (verspreidt, via mobiel op te zoeken)
Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem

Gunstige Ligging

De locatie van de “Heights of Kortrijk” is een van haar meest opmerkelijke kenmerken. Met het centrum van Kortrijk op slechts een steenworp afstand biedt deze woonplek een harmonieuze balans tussen het zakelijke en stadsleven.

Voor professionals is de nabijheid van Kortrijk XPO, op een comfortabele 2 kilometer afstand, een zakelijke troef, waardoor men gemakkelijk kan pendelen tussen meetings, congressen en evenementen.

Nabijgelegen bus- en treinstation

Deze connectiviteit stelt u in staat om flexibel en efficiënt door de stad en daarbuiten te reizen, waarbij u kunt profiteren van regelmatige en betrouwbare dienstregelingen. Het busstation verzekert u van een gemakkelijke toegang tot lokale routes die u naar verschillende wijken binnen Kortrijk en omliggende gebieden brengen, terwijl het treinstation een poort is naar verdere bestemmingen met minder overstappen en een snelle service.

Ruim aanbod (alternatieve) transportmogelijkheden

Wenst u een wagen, dan kan u er een huren via Renties Autoverhuur. In de nabije buurt is er ook een ruim aanbod aan alternatieve transportmogelijkheden ter beschikking. Voor de fietsliefhebbers is er een uitstekende service beschikbaar via Fietsencentrum Mobiel en Blue-bike Kortrijk, waar fietsen gehuurd kunnen worden.

Daarnaast kunnen degenen die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte manier om zich te verplaatsen, gebruikmaken van de elektrische steps van Bird, die een flexibele oplossing bieden voor kortere afstanden. Autodelen is ook mogelijk via het zeer dichtbij gelegen Cambio Car sharing of via autodelen.net.

Met het vliegtuig

De trein of shuttlebusdienst van Flibco biedt een directe en comfortabele verbinding tussen Kortrijk en de Luchthaven Zaventem in Brussel of de luchthaven in Lille/Lesquin. Deze service is ideaal voor zakenreizigers die een betrouwbare optie nodig hebben om vliegtuigverbindingen te maken, zonder de stress van het autorijden en parkeren. Plan uw route via deze luchthavens:

  • Brussels Airport (100 km) (Flibco)
  • Charleroi (130 km)
  • Lille/Lesquin (40 km) (Trein)
  • Wevelgem – regionale zakenluchthaven (6 km) (Taxi)