Hubs voor innovatie en samenwerking

Dankzij de slimme locatie, op de kop van centrum Kortrijk, geniet u van een optimale bereikbaarheid met belangrijke verkeersassen. De meest bekende bedrijvencentra in Kortrijk liggen allemaal op slechts een steenworp afstand van uw verblijf bij Heights of Kortrijk. We richten ons dus niet enkel op het bieden van een comfortabele maar vooral handige accommodatie voor zakelijke doeleinden.

Heights of Kortrijk
Evolis
Hoog Kortrijk
President Kennedypark
Beneluxpark

Beneluxpark

Gelegen aan de rand van Kortrijk, biedt Beneluxpark een rustige en moderne zakelijke omgeving voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige kantoorruimtes. Het park is gunstig gelegen nabij belangrijke snelwegen en biedt gemakkelijke toegang tot andere steden in België en daarbuiten. Het meest gekende gebouw is de Hightech ‘One Campus’ van Barco in Kortrijk.

Publius, DKF Fiduciaire, Medisch Labo Bruyland, Hoprom, Navitrans, DeDuCo, 9altitudes – Twelve, Globetrade Deluco, Savaco, Uniqum en ESPERTO zijn enkele andere bekende bedrijven die daar gevestigd zijn.

President Kennedypark

Kennedypark is een gevestigd naast het Beneluxpark in Kortrijk, bekend om zijn ruime kantoorruimtes en uitgebreide zakelijke diensten. Het park biedt een professionele omgeving voor bedrijven van alle groottes, met faciliteiten zoals vergaderzalen, coworking-ruimtes en gedeelde voorzieningen.

Vancia car lease, Solidaris, Konvert, VOKA, Fluvius, Belaxa, RIC Group en ScioTeq zijn enkele bekende bedrijven die daar gevestigd zijn.

Evolis Business Park

Evolis Business Park biedtmoderne kantoorruimtes en zakelijke diensten voor ondernemers en bedrijven. Met zijn strategische ligging en uitgebreide voorzieningen is Evolis Business Park een populaire bestemming voor zakelijke bijeenkomsten, netwerkevenementen en conferenties.

Trustteam, Aluvision, Novitan, Whoooz, E-luse, WEVER & DUCRÉ & Jardinico Dekimo zijn enkele bekende bedrijven die daar gevestigd zijn.

Hoog Kortrijk

Hoog Kortrijk is een dynamisch bedrijvencentrum dat een breed scala aan kantoorruimtes en zakelijke faciliteiten biedt. Met zijn innovatieve en moderne infrastructuur is Hoog Kortrijk een broedplaats voor creativiteit, samenwerking en zakelijke groei. Het centrum huisvest een diverse gemeenschap van bedrijven, startups en entrepreneurs.

Waarom kiezen voor een verblijf bij ons bij uw bezoek aan de bedrijvencentra in Kortrijk?

Verblijven bij Heights of Kortrijk is een…

strategische keuze! Tijdens uw zakelijk verblijf in Kortrijk biedt Heights of Kortrijk comfortabele en goed uitgeruste accommodatie op slechts een steenworp afstand van de belangrijkste bedrijvencentra. Of u nu voor een kort verblijf komt of voor een langere periode, wij streven ernaar om uw verblijf zo aangenaam en productief mogelijk te maken.