Heights of Kortrijk

Centraal gelegen in hartje Kortrijk

Het appartement biedt niet alleen een fantastisch uitzicht op Kortrijk, maar vooral een centrale ligging:

  • Op 5 min. bent u in het station

  • Op 6 min. ontdekt u het winkelwandelgebied en het historische centrum.

  • Op 10 min. bent u aan de verlaagde Leieboorden met de Broeltorens

  • Op 20 min. kan u zwemmen in het nieuwe subtropische zwemparadijs.

  • Kortrijk Xpo op 2 km., Kinepolis op 2.4km. Bovendien bevinden Evolis, Hoog Kortrijk & Bedrijvenpark Kortrijk Noord zich op maximum 4 km. verderop.

Heights Of Kortrijk
Station Kortrijk
Winkelwandelgebied
Verlaagde Leieboorden en Broeltorens
Lago Kortrijk

Het winkelwandelgebied binnen handbereik

Slechts op vijf minuten loopafstand wacht u een levendige ervaring in het winkelwandelgebied . Laat u betoveren door de charmante boetieks, trendy winkels en gezellige cafés.

Ontdek de tijdloze schoonheid van het verleden

Van middeleeuwse torens tot vredige begijnhoven, onze stad biedt een schat aan historische pracht die wacht om ontdekt te worden. Hieronder vindt u een voorproefje van enkele van de meest opmerkelijke locaties die u niet mag missen:

“Rrustig gelegen, maar toch dichtbij het bruisende stadscentrum”

Ervaar plezier en avontuur!

Ontdek de bruisende wereld van sport en entertainment in het hart van Kortrijk. Of je nu op zoek bent naar actieve avonturen of ontspannen vrijetijdsbesteding, Kortrijk stad biedt een scala aan mogelijkheden om jezelf te vermaken en nieuwe ervaringen op te doen. Laat je verrassen door de diversiteit en opwinding die Kortrijk te bieden heeft!

Beurzen en congressen

Bent u van plan om deel te nemen aan een beurs in Kortrijk Xpo of zoekt u naar de ideale accommodatie voor een (meerdaags) verblijf? Met onze gunstige ligging op slechts 2 kilometer afstand van dit vooraanstaande evenementencentrum, biedt ons nabijgelegen appartement een perfecte uitvalsbasis voor zakelijke reizigers en exposanten.