met de wagen in Kortrijk

Parkeren in de omgeving

Om uw verblijf bij ons zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u parkeren voor de deur. Daarnaast zijn er ook heel wat (ondergrondse) parkeermogelijkheden in de buurt. Houd rekening met de beschikbaarheid van parkeerplaatsen, vooral tijdens evenementen.

De parkeergarage bij de Schouwburg en Kortrijk station zijn de beste opties tijdens uw verblijf bij Heights of Kortrijk.

Parking Veemarkt
Parking Station (nieuwe parking)
Parking Houtmarkt
Heights of Kortrijk
Parking Schouwburg
Parking Sint-Rochus

Parkeren voor de deur

U kan bovengronds parkeren, net voor de deur van Heights of Kortrijk:

  • gratis van 19u tot 9u
  • gratis op de ‘groene’ plaatsen, maximum 1 uur
  • betalend in de zone ‘KOR1’ van maandag tot en met zaterdag, van 9 tot 19 uur. (maximum 2 uur)

Betalen kan door een parkeersessie te starten via de mobiele website, app 4411 of met een sms of aan de automaat.

Parking Schouwburg

Ondergronds parkeren, op 4 minuten met de wagen, 7 minuten te voet.

Direct naast de Schouwburg bevindt zich een parkeergarage, die gemakkelijke toegang biedt tot het centrum. Met zijn gunstige ligging ten opzichte van Heights of Kortrijk, winkels, restaurants en bezienswaardigheden, ligt deze parkeerplaats het dichtste.

Parking Station (nieuw)

Ondergronds parkeren, op 2 minuten met de wagen, 10 minuten te voet.

Voor reizigers die met de trein naar Heights of Kortrijk komen, is de Parking Station een uitstekende keuze. De parking heeft drie verdiepingen met in totaal 900 parkeerplaatsen. De ondergrondse parking werd geopend op 10 oktober 2023, en is de op 1 na dichtstbijzijnde parking, die budgetvriendelijker dan parking Schouwburg is.

Parking Sint-Rochus

Bovengronds parkeren, op 2 minuten met de wagen, 6 minuten te voet.

Nabij de Sint-Rochuskerk bevindt zich een parkeerplaats die gemakkelijke toegang biedt tot de kerk en de omliggende buurt. Deze parkeerplaats is handig voor bezoekers die de kerk willen bezoeken of de omgeving willen verkennen.

Parking Houtmarkt

Ondergronds parkeren, op 6 minuten met de wagen, 13 minuten te voet.

Gelegen in het hart van Kortrijk, biedt Parking Houtmarkt een centrale parkeeroptie voor bezoekers die de stad willen verkennen. Met zijn gunstige ligging ten opzichte van winkels, restaurants en bezienswaardigheden, is deze parkeerplaats ideaal voor toeristen die Heights of Kortrijk willen verkennen en ontdekken.