De huurder kan schriftelijk, binnen een bedenktermijn van 24u na reservatie, kosteloos annuleren.

Omboeking: tot 6 maanden voor aankomst kunt u éénmaal de data van uw boeking wijzigen mits betaling van een administratiekost van 30€ (nieuwe boeking voor verblijf binnen de 12 maanden na de wijziging).

Bij annulering door de huurder gelden de volgende kosten (deze zijn ook van toepassing bij annulatie door overmacht):

  • Bij annulering tot de 30ste dag vóór de dag van aankomst: 50% van de huurprijs.
  • Bij annulering vanaf de 30ste dag tot op de dag van aankomst of later: de volledige huurprijs.

Wanneer het verblijf niet kan doorgaan door maatregelen opgelegd door de Belgische overheid of een andere overheidsinstantie, dan zijn eveneens de annuleringsvoorwaarden van kracht. We adviseren daarom om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten zodat, indien u door omstandigheden of overmacht genoodzaakt bent uw vakantie te annuleren of voortijdig te moeten afbreken, uw gelden kan recupereren. Informeer u hiervoor tijdig bij uw verzekeringsagent voor een voldoende dekkende verzekering

Een wijziging of annulering door de huurder dient te allen tijde schriftelijk of per e-mail te worden doorgegeven onder vermelding van naam en huurperiode.

We zijn er om uw verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken!

Van praktische informatie over het boekingsproces tot details over faciliteiten en lokale attracties, we hebben gestreefd naar duidelijkheid en gemak voor al uw vragen. Mocht u toch nog iets willen weten dat niet wordt behandeld, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Klaar om verassende momenten in Kortrijk te beleven? Boek rechtstreeks via onze website en betaal minder dan op andere bookingsplatformen.